Objednáváte na nejbližší výdej 12.10.2025

Vyzrálé hovězí maso z farmy

Vyzrálé hovězí maso z Farmy Vojtěška

 

  • BIO farma od roku 2015

  • 100% grass-fed chov

  • Vlastní bourárna a zrání 19+ dní

  • 2025 Výrobek roku Libereckého kraje – Picanha

  • 2025 Regionální potravina Libereckého kraje – Picanha

 

 

Cena

3003500
13003500
Flank steak
Flank steak
Skladem (2 ks)
Kód: 68

Flank steak pochází ze spodní části břišní svaloviny. Je to štíhlý, dlouhý kus masa s hrubšími vlákny, který má výraznou hovězí chuť. Skvěle se hodí na gril nebo pánev –...

 
300 Kč
Detail
Flap steak
Flap steak
Skladem (>5 ks)
Kód: 71

Flap steak, známý také jako bavette, je šťavnatý a výrazně vláknitý kus masa z břišní části hovězího. Vyniká intenzivní hovězí chutí a hodí se především na rychlou přípravu –...

 
300 Kč
Detail
Mleťák na burgery
Mleťák na burgery
Skladem (>5 ks)
Kód: 52

Maso, se kterým vykouzlíte naprosto dokonalý a šťavnatý burger!

 
300 Kč
Detail
Malá Taška
Malá Taška
Skladem (>5 ks)
Kód: 43

Gulášek, omáčka? To je taška s 5 kg vyzrálého masa z naší farmy: hrudí a žebro s kostí, plec nebo krk, kližku nebo karabáček, spodní šál.

 
2 000 Kč
Detail
Steaková Taška
Steaková Taška
Skladem (>5 ks)
Kód: 49

Griluješ? Není co řešit! Minimálně 3x steak (Vysoký roštěnec a T-BONE doplněno o Rump steak, Round Tip, Top Blade, Picanhu, Flank nebo Flap)

 
2 000 Kč
Detail
Velká Taška
Velká Taška
Skladem (>5 ks)
Kód: 46

Pořádná nálož! 7 kg dokonalého vyzrálého hovězího - žebro s kostí, svíčková (kulatá plec nebo váleček, nebo pravá svíčková), část vrchního šálu, loupaná plec, kýta (ořech,...

 
3 500 Kč
Detail
6 položek celkem

Maso z rodinné farmy Vojteška z Českého ráje

Certifikát Regionální potravina

Na severním okraji Českého ráje, v obci Klíčnov u Malé Skály, hospodaří naše rodinná Farma Vojtěška. Navázali jsme v roce 2014 na dědovo hospodářství a postupně vybudovali farmu, kde dáváme přednost poctivému chovu před průmyslovou výrobou.

  • 2016 – první jalovice plemene Highland Cattle

  • 2015 – certifikace BIO

  • 2022 – otevření vlastní bourárny a boxu na suché zrání

Dnes chováme přes 90 kusů skotu na více než 110 hektarech luk a pastvin. Naším hlavním plemenem je Highland Cattle a Aberdeen Angus, známé svou houževnatostí a odolností. Celoročně žijí na pastvinách, v zimě přikrmené senem a senáží z vlastních luk.

 👉 100% grass-fed – naše zvířata nikdy nedostávají siláže ani průmyslové směsi. Krmíme je jen trávou, senem a senáží, a to se odráží v čisté chuti masa.

Na našich loukách nepoužíváme průmyslová hnojiva, spoléháme na uzavřený koloběh – vlastní krmiva, vlastní statkové hnojivo, vlastní odchovy.

 Výsledkem je maso, které zraje minimálně 19 dní suchým zráním v naší bourárně.

Maso, které chutná tak, jak má chutnat – čistě, poctivě a s respektem k přírodě.

Regionální potravina
Výrobek roku LK
Asociace soukromého zemědělství ČR
BIO certifikát