Vyzrálé hovězí maso z farmy
-
BIO farma od roku 2015
-
100% grass-fed chov
-
Vlastní bourárna a zrání 19+ dní
-
2025 Výrobek roku Libereckého kraje – Picanha
-
2025 Regionální potravina Libereckého kraje – Picanha

Flank steak pochází ze spodní části břišní svaloviny. Je to štíhlý, dlouhý kus masa s hrubšími vlákny, který má výraznou hovězí chuť. Skvěle se hodí na gril nebo pánev –...

Flap steak, známý také jako bavette, je šťavnatý a výrazně vláknitý kus masa z břišní části hovězího. Vyniká intenzivní hovězí chutí a hodí se především na rychlou přípravu –...

Maso, se kterým vykouzlíte naprosto dokonalý a šťavnatý burger!

Gulášek, omáčka? To je taška s 5 kg vyzrálého masa z naší farmy: hrudí a žebro s kostí, plec nebo krk, kližku nebo karabáček, spodní šál.

Griluješ? Není co řešit! Minimálně 3x steak (Vysoký roštěnec a T-BONE doplněno o Rump steak, Round Tip, Top Blade, Picanhu, Flank nebo Flap)

Pořádná nálož! 7 kg dokonalého vyzrálého hovězího - žebro s kostí, svíčková (kulatá plec nebo váleček, nebo pravá svíčková), část vrchního šálu, loupaná plec, kýta (ořech,...
Maso z rodinné farmy Vojteška z Českého ráje
Na severním okraji Českého ráje, v obci Klíčnov u Malé Skály, hospodaří naše rodinná Farma Vojtěška. Navázali jsme v roce 2014 na dědovo hospodářství a postupně vybudovali farmu, kde dáváme přednost poctivému chovu před průmyslovou výrobou.
-
2016 – první jalovice plemene Highland Cattle
-
2015 – certifikace BIO
-
2022 – otevření vlastní bourárny a boxu na suché zrání
Dnes chováme přes 90 kusů skotu na více než 110 hektarech luk a pastvin. Naším hlavním plemenem je Highland Cattle a Aberdeen Angus, známé svou houževnatostí a odolností. Celoročně žijí na pastvinách, v zimě přikrmené senem a senáží z vlastních luk.
👉 100% grass-fed – naše zvířata nikdy nedostávají siláže ani průmyslové směsi. Krmíme je jen trávou, senem a senáží, a to se odráží v čisté chuti masa.
Na našich loukách nepoužíváme průmyslová hnojiva, spoléháme na uzavřený koloběh – vlastní krmiva, vlastní statkové hnojivo, vlastní odchovy.
Výsledkem je maso, které zraje minimálně 19 dní suchým zráním v naší bourárně.
Maso, které chutná tak, jak má chutnat – čistě, poctivě a s respektem k přírodě.