Objednáváte na nejbližší výdej 8.12.2025, poslední v tomto roce!

O farmě!

Jsme rodinná farma z Klíčnova u Malé Skály, na severním okraji Českého ráje. Naši cestu jsme začali v roce 2014, kdy jsme navázali na dědovo hospodářství a rozhodli se naplno věnovat chovu skotu a výrobě masa.

 

  • 2015 – získali jsme certifikaci BIO

  • 2016 – přivezli jsme první jalovice plemene Highland Cattle

  • 2022 – otevřeli jsme vlastní bourárnu a box na suché zrání

  • 2025 – naše Picanha získala ocenění Regionální potravina a Výrobek roku Libereckého kraje

 

Dnes hospodaříme na 110 hektarech luk a pastvin a staráme se o více než 90 kusů skotu. Základem stáda je Highland Cattle, doplněné o Aberdeen Angus. Jejich křížením spojujeme to nejlepší:

 

  • houževnatost a jedinečnou chuť Highlandů,

  • zmasilost a kulinářskou kvalitu Anguse. 

Naše zásady

  • 100% grass-fed – celoroční pastva, v zimě seno a senáž z vlastních luk,

  • žádné směsi, siláže ani průmyslová hnojiva,

  • žádná preventivní antibiotika.

👉 Věříme, že zdravý život zvířat vede ke zdravé potravině.

 

Naše maso

Maso z Farmy Vojtěška je: 

  • 100% grass-fed,

  • minimálně 18 dní suchého zrání,

  • vakuově balené v kuchyňské úpravě.

 

Díky spojení Highland Cattle a Aberdeen Angus získává naše maso jedinečnou chuť, jemnost a šťavnatost.

 

👉 Podívejte se na naši nabídku tašek masa, připravenou pro rodinné vaření i gurmány.

  

Jak maso skladovat a připravit

  • v lednici do data spotřeby,

  • mrazit při -18 °C až 12 měsíců (rozmrazovat pomalu v lednici),

  • po otevření nechat odvětrat min. 15 minut,

  • před přípravou nechat dojít na pokojovou teplotu.