Objednáváte na nejbližší výdej 8.12.2025, poslední v tomto roce!

Kostičky a vnitřnosti

Nejprodávanější

Morkové kostičky na gril
Morkové kostičky na gril
Vyprodáno
Kód: 61
 
100 Kč
Morkové kostičky na vývar
Morkové kostičky na vývar
Vyprodáno
Kód: 58
 
50 Kč
Harfy na vývar
Harfy na vývar
Vyprodáno
Kód: 55
 
100 Kč

Cena

50100
150100

Výpis produktů

Morkové kostičky na vývar
Morkové kostičky na vývar
Vyprodáno
Kód: 58

Poctivé morkové kostičky z našeho vyzrálého hovězího – ideální základ pro silný domácí vývar, polévky i omáčky.   bohaté na minerály, kolagen a chuť, skvělé do...

 
50 Kč
Harfy na vývar
Harfy na vývar
Vyprodáno
Kód: 55

Harfy jsou části hrudních kostí s kousky masa a šlach – ideální základ pro silný domácí vývar. Díky obsahu kolagenu a morku dodají polévce plnou chuť a krásně zlatavou barvu....

 
100 Kč
Morkové kostičky na gril
Morkové kostičky na gril
Vyprodáno
Kód: 61

Morkové kostičky nejsou jen základ do polévky – na grilu se z nich stává gurmánská specialita. Při pečení se morek krásně rozvoní, změkne a získá jemně oříškovou chuť.  ...

 
100 Kč

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Maso z rodinné farmy Vojteška z Českého ráje

Certifikát Regionální potravina

Na severním okraji Českého ráje, v obci Klíčnov u Malé Skály, hospodaří naše rodinná Farma Vojtěška. Navázali jsme v roce 2014 na dědovo hospodářství a postupně vybudovali farmu, kde dáváme přednost poctivému chovu před průmyslovou výrobou.

  • 2016 – první jalovice plemene Highland Cattle

  • 2015 – certifikace BIO

  • 2022 – otevření vlastní bourárny a boxu na suché zrání

Dnes chováme přes 90 kusů skotu na více než 110 hektarech luk a pastvin. Naším hlavním plemenem je Highland Cattle a Aberdeen Angus, známé svou houževnatostí a odolností. Celoročně žijí na pastvinách, v zimě přikrmené senem a senáží z vlastních luk.

 👉 100% grass-fed – naše zvířata nikdy nedostávají siláže ani průmyslové směsi. Krmíme je jen trávou, senem a senáží, a to se odráží v čisté chuti masa.

Na našich loukách nepoužíváme průmyslová hnojiva, spoléháme na uzavřený koloběh – vlastní krmiva, vlastní statkové hnojivo, vlastní odchovy.

 Výsledkem je maso, které zraje minimálně 19 dní suchým zráním v naší bourárně.

Maso, které chutná tak, jak má chutnat – čistě, poctivě a s respektem k přírodě.

 

Regionální potravina
Výrobek roku LK
Asociace soukromého zemědělství ČR
BIO certifikát